top of page

Holistische coaching

Volgens de holistische visie is de mens één geheel: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Als het (even) niet zo lekker gaat kan zich dat dus op allerlei manieren zichtbaar maken. Misschien heb je te maken met vermoeidheid, spanningsklachten of onzekerheid, voel je je snel overweldigd of zit je niet zo lekker in je vel? Ik bied je graag een veilige ruimte en aandacht om te ontdekken wat op dit moment in jou om aandacht vraagt.

Zelfonderzoek vanuit compassie

Allemaal worden we tijdens ons leven gevormd door ervaringen, vanuit onze jeugd, de cultuur en ingrijpende gebeurtenissen. Je bewust te worden van de patronen, overtuigingen en belemmeringen kan het mogelijk maken daar wat losser van te raken, en stap voor stap, vrijer te gaan leven. Het ontwikkelen van zelfcompassie is de basis in dit proces.
 

Wat werkt voor jou?

In mijn begeleiding reik ik je, naast een veilige plek en liefdevolle aandacht, oefeningen en technieken aan waarmee je zelf gaat ontdekken wat je waar je naar verlangt, wat je nodig hebt, wat je wellicht tegenhoudt om daarin voor jezelf te zorgen, en gaan staan. 
Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen: gesprek, geleide meditatie en reflectie (door te schrijven en te delen), yoga en lichaamswerk, ademwerk/-coaching, massagetherapie, klank en mantra. De werkvormen zijn afgestemd op wat bij jou past, en de vraag of het thema waarmee je komt.

Als je meer wilt lezen over mijn achtergrond en opleiding, dat kan hier.
 

Losse sessie of traject

Hoe een sessie of traject eruit ziet hangt af van wat er bij je speelt, en hoeveel aandacht dat nodig heeft. Aan de hand van een intake bekijken we samen wat past. De intake duurt  30 tot 45 minuten en breng ik niet in rekening. Het is fijn elkaar voor de intake te ontmoeten en te voelen of het klikt, eventueel kunnen we elkaar ook telefonisch spreken. Je kunt voor een losse sessie komen en terugkomen wanneer er iets speelt, of kiezen voor een traject waarin we elkaar met regelmaat zien en intensief in kunnen gaan op je vraag of thema.

Mijn begeleiding is een ondersteuning* als het gaat om het ontdekken en integreren van datgene dat ontspanning, vertrouwen, evenwicht en zin in jouw leven voedt.

*Als blijkt dat er meer ondersteuning nodig is kies ik er, vanuit zorgvuldigheid, voor door te verwijzen naar je huisarts of een therapievorm die passender is. Natuurlijk in overleg met jou.

 

Tarieven
Sessie 75 min: €75
Sessie 90 min: €85

Tarieven zijn incl. 21% btw voor particulieren.

bottom of page